Vår historia

Vår vision är att bidra till god folkhälsa genom rent dricksvatten fritt från hälsoskadliga ämnen.Om oss - vår historia 

Vår resa började när den svenska entreprenören Johan Berg flyttade till Spanien. Van vid att kunna dricka kranvattnet hemma i Sverige, bestod vardagen nu istället av att köpa dricksvatten på plastflaskor.

”Med bra dricksvattenfilter behöver ingen vara orolig för att dricka kranvattnet och det bidrar till en bättre ekologi”

Med denna vision, och en strävan att värna om vår natur och miljö - föddes Ecofilter Of Sweden.

Tillsammans med de ledande tillverkarna av produkter inom vattenrening, lanserade Ecofilter Of Sweden år 2015 vattenreningsfilter för de spanska hushållen.

På den tiden hade jag inte vetskap om det stora behovet av att rena även det svenska dricksvattnet. Först efter många år i branschen, ett nyfiket sinne och en ständig strävan efter att utvecklas - fick jag vetskap om alla de hälsoskadliga ämnen som vårt svenska dricksvatten innehåller

Nu föddes en ny vision, eller snarare  känslan av ett medmänskligt ansvar - rent vatten till folket.

Det är för oss på Ecofilter Of Sweden en önskan och strävan att alla ska dricka rent vatten fritt från hälsoskadliga ämnen.


Vi på Ecofilter Of Sweden har 10 års erfarenhet i branschen och har levererat högkvalitativa vattenfiltersystem ute i Europa. Nu har vi tillsammans med de ledande tillverkarna av produkter inom vattenrening, arbetat med att ta fram ett vattenfiltersystem anpassat efter det svenska dricksvattnet - resultatet blev ”PRO KITCHEN Swedish Edition”.


Vår vision är att bidra till god folkhälsa genom rent dricksvatten fritt från hälsoskadliga ämnen

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Swish

© 2024 Ecofilter of Sweden Powered by Quickbutik